سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرگاه دانش انسان افزون شود، بر ادبش افزوده و بیم وی از پرودگارش، دو چندان شود . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
دستورالعمل اخلاقی آیت الله بهجت ، دستورالعمل گشایش در سختی، سوره حشر ، دعا برای سلامتی امام زمان ، دعای عهد ، راز و نیاز با خدا، مناجات با خدا،حرف زدن با خدا, خدایا دستم را ب ، سلامتی امام زمان ، شعرهای زیبا درباره خدا, شعر عاشقانه, متن و جملات عاشقانه, لبخند ، عهد و پیمان ، غم و غصه و تنهایی, صحبت و راز و نیاز با خدا پروردگار, خدایا کمکم ، فرج ، متن های زیبا و انرژی بخش, علت آفرینش انسان, رشد و پیشرفت فلسفه خ ، مراحل موت، تحمل اذیت مردم، موت احمر ، مومن، نشانه های مومن، ایمان، ورع، صدقه، صبر، حلم، صدق هنگام خوف ، یاد کردن خدا, به یاد بودن خداوند, محبت خدا, آثار و برکات یاد خدا ، کتاب اخلاق، خدا، ، آرامش و خوشبختی, زندگی سالم و زیبا, هنر شاد بودن, راز و رمز زندگ ، اشعار نظامی درباره خدا و معنویت, شعرهای زیبا و معنی دار درباره خ ، امام خمینی، دانشجویان فیلیپینی، نامه اخلاقی عرفانی، مسلمانی ، توصیه اخلاقی، دوران جوانی ، امیدواری، کار و تلاش، دانش جویی، انس ، چگونه به خدا برسیم, در آغوش خدا, راه های نزدیک شدن به خدا, عبادت ، حضرت مهدی ، خلوص عمل، عمل ، خلیفة الله ، خوبی و محبت به دیگران, ابراز عشق و محبت, متن و جملات زیبا درباره ،

صفحات اختصاصی
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :2
بازدید دیروز :23
کل بازدید :57231
تعداد کل یاداشته ها : 66
103/2/7
3:1 ص

 

گاهی زندگی انسان عمق ندارد و او حقیقت را به لحظه ای می فروشد... زندگی و حیات انسانی باید عمق داشته باشد تا انسان بتواند  روی آن موج ایجاد کند. هر کسی باید در زندگی خود دارای موج توحید باشد؛ زندگی دارای درون و عمقی است که اگر انسان به آن نرسد، بی حاصل است؛ نوع بشر بی حاصل است. عمق زندگی انسان حیات طیّبه است؛ حیات طیّبه ای که با جلوه های توحید همراه است.

 ای انسان، به زندگی ات معنا بده

انسان باید به آن برسد؛ درس عاشورا و محرم نیز همین است؛ «کل یوم عاشورا و کل عرض کربلا» یعنی این درس ها را در هر مکان و در هر زمانی بخوان، با هر شغلی که داری و در هر جا که زندگی می کنی بخوان. این درس، از دروس پیاده شده بر روی کاغذ نیست؛ بلکه درسی است که انسان باید آن را در جان و حقیقت وجودش پیاده کند وگرنه این درس ها با درس خواندن حاصل نمی شود.

 

درس عاشورا این است که ای انسان، به زندگی ات معنا بده. زمانی زندگی معنادار می شود که انسان خود را به جذبه توحید عرضه کند؛ آنوقت اگر راه زندگیش را به درستی پیدا کرد، راه درست مرگ  را نیز پیدا می کند که چگونه بمیرد. آنوقت متوجه این بند از زیارت عاشورا می شود که  «الّلهمَ اجعَل مَحیایَ محیا مُحَمَدٍ وَ آلَ مُحَمَدٍ وَ مَماتی مَماتَ مُحَمَدٍ وَ آل مُحَمَد»، خدایا، حیات مرا همانند حیات اهل بیت (علیهم السلام) و حیات پیغمبر (صلی الله علیه و آله) قرار بده، و مرگ مرا نیز همانند مرگ اهل بیت (علیهم السلام)  قرار بده. این یعنی انسان با نگرش در زندگی اهل بیت (علیهم السلام) از حیات و زندگی آنها به وجد آمده است. حیات و مرگ اهل بیت (علیهم السلام) همه بر محور توحید و الله است. به همین خاطر است که حماسه ساز هستند و همواره ماندگارند و از بین نمی روند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی فروغ توحید (پس از ویرایش مجدد)